Cursus informatie


Vooralsnog worden de cursussen in twee verschillende formats gegoten, n.l. een cursus specifiek voor de dames met extra aandacht voor typerende situaties waaraan vrouwen blootgesteld (kunnen) worden.
Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur (=20 uur).

Dan hebben wij ook de complete cursus in workshop-format, d.w.z. een weekend, -za.-zo. van 2x8 uur (=24 uur) die sommige dames en vooral een hoop heren zal aanstaan.
Voor de 2 daagse workshops is catering geregeld waarbij het U aan niets zal ontbreken. Voor koffie, thee, fris en broodjes is gezorgd.
In overleg kan er eventueel op andere, door de weekse dagen een workshop worden gegeven en is het verspreiden van de workshop, dwz. niet aaneensluitende dagen bespreekbaar!

Daarnaast bestaan er nog een “refresher course”, een opfris-cursus na ong 6mnd. n een masterclass voor digenen die z enthousiast zijn over het geleerde dat zij het systeem helemaal compleet willen hebben. Hierbij wordt diep ingegaan op het complete militaire systeem, waarbij niet alleen tgen, maar zonodig k mt wapens wordt gewerkt. Tegen een relatief geringe meerprijs zijn deze n-daagse workshops te volgen. Uiteraard inclusief de accomodatie n de uitstekende catering die U van ons gewend bent (uitsluitend voor diegenen die eerder de basis-cursus hebben gevolgd).

Voor 2 tot 6 bij elkaar horende deelnemers bestaat er een: Personal Group Training!
Geen derden. Alleen Uw eigen inner circle. Mail ons voor info.

Voorts bestaat de mogelijkheid van personal training (PT). (Clint 1 op 1 met een instructeur, evt. op een door een door u te bepalen locatie). Info op aanvraag!

Minimum leeftijdsgrenzen: 16 jaar voor dames en 20 jaar voor heren.

Prijzen

Voor de 2-daagse workshop heren/dames gemengd Euro 199,- “all inclusive“*.
Voor de cursus voor dames van 10 lessen 2 uur Euro 199,-.
Prijzen zijn inclusief BTW.

Maar dan ben je ook hlemaal klaar ! Je rijbewijs halen is duurder, je (brand,-)verzekering per jaar waarschijnlijk k. Het alternatief, voor dit bedrag kun je ongeveer 12 maanden je contributie betalen voor karate........ Hoever ga je komen in die tijd ? Your choice !

Deelname

De materie is net zo revolutionair en bijzonder als dat zij krachtig is! Wij hebben de verantwoordelijkheid dat deze materie niet bij de “verkeerde” personen terecht komt n stellen ons beleid hier k op af. Dit houdt in dat wij ons het recht voorbehouden personen en/f groepen uit te sluiten van deelname zonder opgaaf van redenen. Door de aard van deze materie is het domweg niet verantwoord en bijzonder ongewenst om het aan personen die van nature rg aggressief en of labiel zijn mee te geven. Dit is een inschatting die wij zlf zullen maken, waarbij ons oordeel bindend is. Het “waarom” hiervan zal de legitime deelnemers al snel duidelijk worden.