Professionals


Speciaal voor die mensen die beroepsmatig een verhoogd risico lopen met asociaal geweld te worden geconfronteerd. Als u graag realistische extra vaardigheden aan uw standaard training wilt toevoegen is Vortex CQC een goede keuze.

Dit is de informatie die u niet meekreeg aangaande zelfbescherming tegen een gewapende aanvaller, wat te doen als u onder schot/gegijzeld wordt gehouden, hoe u meerdere opponenten tegelijkertijd buiten gevecht stelt en hoe u vecht en wint nadat u bent verwond en/of gevloerd.

Wij denken hierbij aan mensen werkzaam bij Politie, Beveiligingsdiensten en hulpdiensten als Ambulance personeel, etc.
Maar wij verzorgen ook opleidingen voor executives en ander personeel van grotere bedrijven die voor hun werk naar risicogebieden reizen en zich daarom in de kortst mogelijke tijd deze vaardigheden eigen willen maken.
En last but not least aan ondernemers die in toenemende mate worden geconfronteerd met berovingen en ander asociaal geweld.

Als u tot deze doelgroep behoort en als groep een training wilt hebben dan kunt u een offerte op maat aanvragen, vul het contact formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Vermeld hierbij hoeveel personen het betreft en tot welke beroepsgroep u behoort.

Als u tot deze doelgroep behoort, maar niet als groep een training wenst, kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier voor professionals.